Videon lataaminen Moniviestimen omaan kansioon

Moniviestin on kuin JAMKin oma Youtube, jonne henkilökunta ja opiskelijat voivat julkaista videoitaan. Opiskelijalla on oletuksena oikeudet julkaista henkilökohtaisa videoita, jotka säilyvät Moniviestimessä 180 päivän ajan. Henkilökohtaisen videon linkin voi jakaa tehtävän ohjeiden mukaisesti esim. Optimassa.
Videon nauhoituksessa voit käyttää esimerkiksi omaa kameraasi tai älypuhelintasi. JAMKin kirjastojen yhteydessä olevista AV-kioskeista voi myös kysyä lainattavaa videokameraa, mutta oletuksena suosittelemme oman laitteen käyttöä, jos se vain on mahdollista.

Alla olevilla videoilla ohjeistetaan kuinka lataat videon tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi (ohjevideolla käytössä iPad) Moniviestimeen ja kuinka jaat videon eteenpäin linkin avulla.

Huom! iPad-ohjevideon teon jälkeen Moniviestimen käyttöliittymä on hieman yksinkertaistunut. Huomioi myös, että mobiililaite ei saa latauksen aikana lukkiutua. Mikäli siis lataat pitkää videota, poista automaattilukitus päältä (esim. iPadissa/iPhonessa: Asetukset -> Yleiset -> Automaattilukitus -> Ei koskaan).